КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Бориспільська міська організація
Меню сайту

Block title
Block content

Форма входу


Календар
«  Грудень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Пошук

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 20.04.2024, 03:49

Головна » 2015 » Грудень » 2 » 50-річний ювілей ДНЗ «Теремок»
16:03
50-річний ювілей ДНЗ «Теремок»

 

01 грудня 2015 року, відбулося святкування 50-річного ювілею від дня відкриття дошкільного навчального закладу (ясла-садок) комбінованого типу «Теремок». Заснований у далекому 1965 році дитячий садок виховав і випустив вже не одне покоління. Колишні вихованці ведуть своїх дітей у рідний садок, де самі колись зростали. За 50 років плідної діяльності у дошкільному навчальному закладі створено свій стиль, свої традиції, своя історія.

Привітати з поважною датою колектив та вихованців садочку завітали: виконуючий обов’язки міського голови Корнійчук М.П., заступник міського голови Пасенко Л.В., депутати міської ради, працівники управління освіти і науки, ветерани праці, колеги-педагоги, батьки та випускники.

Працівники закладу були відзначені Грамотами та подяками виконавчого комітету та управління освіти і науки за невтомну працю, терпіння, любов до малюків, щирість почуттів та відданість рідному садочку.

День народження – це особливий день, сповнений вітань, подарунків, щирих побажань, очікування дива. Концерт, приурочений даті, колектив «Теремка» підготував з притаманною йому творчою винахідливістю. Свої чудові пісні подарував депутат міської ради, голова Асоціації батьків міста Мартишко В.І. Вихованці зворушливо і по-дитячому щиро показували все, чого навчилися за декілька років перебування у своїй другій домівці – співали, танцювали, розказували віршики.

У «Теремку» пам'ятають тих, хто раніше працював у ньому і присвятив себе вихованню дітей. Працівники та вихованці щиро вітали ветеранів праці, а сивочолі ветерани не стримували сльози спогадів про минулі роки своєї молодості.

Особливі і теплі слова подяки за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання, за любов до дітей, ветеранам праці та колективу висловила завідувач ДНЗ «Теремок» Панкова Лариса Володимирівна.

Привітали дошкільників та пообіцяли підтримку депутати міської ради, давні друзі дитячого садка, Годунок Я.М. та Романов О.М.

Під час святкування було урочисто відкрито музей дитячого садка, який створено за підтримки депутата міської ради, голови правління ПрАТ «Агробудмеханізація» Шалімова В.І.

Дитячий садок - це країна дитинства, де завжди панує радість, дитячий сміх та любов. Всі працівники дошкільного закладу щодня віддають частинку своєї душі та серця маленьким вихованцям і про них можна сказати такі слова:

Вони до діточок приходять не на службу,

На добру зустріч з нашим майбуттям.

Вони несуть щодня любов і дружбу

І просто віддають своє життя!

 

Переглядів: 401 | Додав: adminmbr | Рейтинг: 0.0/0
Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
Конструктор сайтів - uCoz