КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Бориспільська міська організація
Меню сайту

Block title
Block content

Форма входу


Календар
«  Травень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Пошук

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 19.04.2024, 15:46

Головна » 2016 » Травень » 30 » Свято «Випускник – 2016» у Борисполі
12:05
Свято «Випускник – 2016» у Борисполі

28 травня 2016 року за традицією у м. Борисполі відбулося свято «Випускник – 2016».

Офіційним моментом заходу було вручення золотих та срібних медалей і грошових премій 35 випускникам, які за результатами зовнішнього незалежного оцінювання та державної підсумкової атестації підтвердити високий рівень знань, на прийомі у міського голови Федорчука Анатолія Соловйовича. За ініціативи генерального директора ТОВ «Моноліт.Нет» Боженка Євгенія Петровича, випускники-медалісти отримали подарункові сертифікати на користування інтернет-ресурсами від «Моноліт.Нет». Батьки випускників-медалістів одержали подяки виконавчого комітету Бориспільської міської ради за зразкове виховання дітей. Звучали слова вдячності з уст медалістів на адресу міської влади, навчальних закладів та управління освіти і науки Бориспільської міської ради.

Після офіційного прийому у міського голови випускники одержали в навчальних закладах міста документи про повну загальну освіту державного зразка на шкільних святах з нагоди випускного. Звучали слова вдячності учителям, класним керівникам та адміністраціям шкіл з уст батьків випускників та самих одинадцятикласників.

Найочікуванішою подією року і цього дня стала традиційна хода одинадцятикласників центральною вулицею міста. На 312 випускників прийшли подивитися не тільки рідні та друзі, а й громада міста Борисполя. Колону очолили міський голова Федорчук Анатолій Соловйович, його заступники, начальник управління освіти і науки Бориспільської міської ради Чернойван Тетяна Анатоліївна, представники депутатського корпусу, працівники управління і науки Бориспільської міської ради та керівники навчальних закладів міста. Випускниками міста було пошановано пам’ять загиблих солдатів, Героїв Небесної сотні, воїнів-афганців, покладено квіти до пам’ятників Тарасу Шевченку та Павлу Чубинському. Колона випускників була прикрашена синьо-жовтими кульками, що символічно ознаменовували державну символіку та патріотизм.

Наприкінці вечора на центральному стадіоні міста відбувся святковий концерт. Міський голова Федорчук Анатолій Соловйович вручив диплом Лауреата Премії імені Павла Чубинського Бориспільської міської ради випускниці Бориспільського навчально-виховного комплексу «Гімназія «Перспектива» – загальноосвітня школа І-ІІ ступенів» Кацан Ользі, яка відповідно до чинного положення про Премію набрала максимальну кількість балів за результатами інтелектуальних та творчих конкурсів. Грошовий еквівалент Премії становить 5000 грн. Під час свята начальник управління освіти і науки Чернойван Тетяна Анатоліївна вручила 3 випускникам Душку Ростиславу, випускнику Бориспільської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 5 імені Костянтина Могилка, Бабенку Тарасу та Кацан Ользі, випускникам Бориспільського навчально-виховного комплексу «Гімназія «Перспектива» – загальноосвітня школа І-ІІ ступенів» сертифікати на отримання стипендії Бориспільської міської ради.

Концерт завершився шкільним вальсом – символом прощання з дитинством. Міське свято «Випускник – 2016» ще раз засвідчило, що громада міста є патріотами малої батьківщини та України.

 

 

Переглядів: 406 | Додав: adminmbr | Рейтинг: 0.0/0
Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
Конструктор сайтів - uCoz