КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Бориспільська міська організація
Меню сайту

Block title
Block content

Форма входу


Календар
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Пошук

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 16.04.2024, 20:23

Головна » 2015 » Травень » 28 » Тиждень безпеки дитини
15:12
Тиждень безпеки дитини

З 20 по 24 квітня 2015 року у дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах міста пройшов Тиждень знань з основ безпеки життєдіяльності та Тиждень безпеки дитини у ході якого учні шкіл та вихованці дитячих садочків закріпляли навички дій при виникненні надзвичайних ситуацій.

            Для педагогів:

- проведено перегляд презентацій «Правила по техніці безпеки»

            Проведені інструктажі:

- охорона праці й дотримання правил безпеки;

- по пожежній безпеці.

            Із захопленням педагоги прийняли участь у вікторинах «Щоб не сталося лиха» «Перша долікарська допомога» з наданням першої допомоги, де дорослі удосконалили свої знання по темі безпеки життєдіяльності при пожежі, при наданні першої допомоги під час стихийних лих (гроза, повінь, сильний вітер).

            Протягом тижня була надана консультативна допомога молодим вихователям з проведення заходів «Тижня безпеки» завідувачами, практичними психологами, старшими медичними сестрами. У проведенні «Тижня безпеки» прийняли участь всі 11 дошкільних навчальних закладів.

В групах на заняттях діти: подивилися презентації «Один удома», «Мій будинок – небезпечні предмети», «Правила поведінки при пожежі».

            Також діти мали нагоду засвоїти правила безпеки через бесіди (на прикладі вчинків героїв плакатів, таблиць), «Твої дії в разі небезпеки», «Наодинці вдома», «Дії при виникнення пожежі», «Як діяти при зустрічі з тваринами». Пригадали правила поводження з електроприладами, тваринами, дії при виникненні пожежі. Були проведені екскурсії до куточків безпеки ДНЗ, сюжетно-рольові ігри: «Кухарі» (вирішення проблемних ситуацій вдома), «Швидка допомога» гра надала можливість прийняти участь у наданні першої медичної допомоги, «Пожежники» (з демонстрацією використання вогнегасника).

            Педагогами для батьків: були оформлені наочності у батьківські куточки. Розроблені поради і рекомендації та пам’ятки: «Небезпеки у побуті», «Це повинен знати кожен», «Яким правилам особистої безпеки необхідно навчити дитину», «Правила поведінки під час стихийного лиха», «Правильне надання першої допомоги».

            З цікавістю та захопленням батьки та діти взяли участь в конкурсі  плакатів «Безпека дитини» , плакати переможців прикрашають коридори дитячого закладу.

Переглядів: 425 | Додав: adminmbr | Рейтинг: 0.0/0
Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
Конструктор сайтів - uCoz