КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Бориспільська міська організація
Меню сайту

Block title
Block content

Форма входу


Календар
«  Вересень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Пошук

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 16.04.2024, 20:46

Головна » 2015 » Вересень » 28 » Вітаємо з Днем дошкілля!
09:54
Вітаємо з Днем дошкілля!

За ініціативи міського голови Федорчука Анатолія Соловйовича, голови Бориспільської міської організації політичної партії «Наш край», депутата міської ради Шалімова Володимира Ілліча та голови правління ПРАТ Бориспільського комбінату будівельних матеріалів Шалімова Ігора Володимировича 25 вересня 2015 у КРК «Бархат» відбувся урочистий захід, присвячений Всеукраїнському Дню дошкілля. На свято були запрошені ветерани педагогічної праці – колишні завідувачі дитячих садків.

Вихованці Будинку дитячої та юнацької творчості подарували дошкільникам міста святковий концерт.

Під час урочистого заходу було нагороджено грамотами та подяками управління освіти і науки Бориспільської міської ради за багаторічну плідну працю, майстерність, професіоналізм, високі досягнення у навчанні і вихованні підростаючого покоління працівників дошкільних навчальних закладів міста.

Міська організація профспілки працівників освіти також долучилась до вітання зi святом всіх дошкільників, які віддають щоденно тепло своїх сердець дітям. Нікітко Тамара Віталіївна вручила Подяки завідувачу Дошкільному навчальному закладу (ясла-садок) комбінованого типу № 1 Пружинській Галині Дмитрівні, завідувачу Дошкільному навчальному закладу (ясла-садок) комбінованого типу № 2 Пучковській Аллі Степанівні, завідувачу Дошкільному навчальному закладу (ясла-садок) комбінованого типу «Сонечко» Косинській Людмилі Валентинівні за активну громадську позицію, підтримку профспілкового руху і допомогу у роботі первинної профспілкової організацій закладів та з нагоди Дня дошкілля. Побажала присутнім міцного здоров’я, нових професійних досягнень, глибокої поваги колег, дітей та батьків, щоб лагідна посмішка сонечка дарувала невичерпну енергію, красу і чарівність, життя було наповнене щастям, добробутом та натхненням, в оселі щоб панували світло і злагода, а в серці - добро і мудрість.

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 452 | Додав: adminmbr | Рейтинг: 0.0/0
Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
Конструктор сайтів - uCoz