КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Бориспільська міська організація
Меню сайту

Block title
Block content

Форма входу


Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Пошук

Архів записів

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Вітаю Вас, Гість · RSS 26.04.2024, 12:22

Головна » Архів матеріалів
12 січня, відбулася зустріч Голови ФПУ Ю.М.Кулика з Прем'єр-міністром України М.Я.Азаровим. Під час зустрічі Прем'єр-міністр підтримав ініціативу профспілок оголосити 2012 рік роком соціальної справедливості.
"Уряд серйозно працює над проблемою надмірного розриву і дуже сильного розшарування доходів населення, особливо за останні 20 років. Неуважне ставлення до цієї проблеми призвело до зростання соціального невдоволення. Люди не розуміють, як можуть так серйозно - у десятки разів - відрізнятися доходи громадян. І тому Уряд приймає спеціальні рішення щодо вирівнювання доходів, їх збільшення, і ми розраховуємо на допомогу профспілок, яка дозволить більш справедливо перерозподіляти націонал ... Читати далі »
Переглядів: 648 | Додав: Admin | Дата: 13.01.2012

У відповідь на депутатський запит народного депутата України Дем’янчук В.О. стосовно неналежного фінансового забезпечення вимог працівників бюджетної сфери на оплату праці відповідно до норм національного законодавства ФПУ надіслала офіційного листа наступного змісту

Шановна Вікторіє Олександрівно!

Федерацією профспілок України розглянуто депутатський запит щодо фінансового незабезпечення вимог працівників бюджетної сфери на оплату праці відповідно до норм національного законодавства.
ФПУ поділяє Вашу стурбованість ситуацією, що склалася із соціально-економічним захистом понад 4 млн. працівників бюджетної сфери.
Інформуємо, що Федерація профспілок спільно з профспілками пр ... Читати далі »
Переглядів: 593 | Додав: Admin | Дата: 04.01.2012

1січня 2011 року набрав чинності Закон України "Про захист персональних даних" (далі - Закон), прийнятий Верховною Радою України 1 червня 2010 року. Цей Закон регулює відносини, пов'язані із захистом персональних даних під час їх обробки, і поширюється на всіх юридичних та фізичних осіб – володільців бази персональних даних (в тому числі на будь-яку ланку профспілкової організації – юридичну особу).

Відповідно до статті 2 Закону:

персональні дані це – відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.

володільцем бази персональних даних є фізична або юридична особа, якій законом або за згодою суб'єкта перс ... Читати далі »
Переглядів: 614 | Додав: Admin | Дата: 13.12.2011

Постановою Кабінету Міністрів України від 23 листопада 2011 р. № 1191 затверджено Порядок обчислення страхового стажу, що дає право на призначення грошової допомоги, та її виплати.

Порядком визначено умови обчислення страхового стажу, що дає право на призначення грошової допомоги відповідно до пункту 71 розділу XV «Прикінцеві положення» Закону України «Про загальнообов’язкове д ... Читати далі »
Переглядів: 567 | Додав: Admin | Дата: 28.11.2011

28 жовтня 2011 року на базі Центру культури та мистецтв Національного авіаційного університету відбувся III Всеукраїнський з'їзд працівників освіти «Про стан освіти в Україні та Національну стратегію розвитку освіти в Україні на 2012-2021 роки»
У роботі з’їзду взяли участь майже 1000 делегатів з усіх областей України – представники освітянської галузі, яких обрано на регіональних конференціях, урядовці, народні депутати України, представники міністерств та відомств, громадських організацій та центральних та регіональних засобів масової інформації.
Профспілка працівників освіти і науки України, на чолі з Головою Г. Трухановим, була представлена понад 40 представниками від територіальн ... Читати далі »
Переглядів: 726 | Додав: Admin | Дата: 09.11.2011

На базі спеціалізованої загальноосвітньої школи № 7 м. Бровари Київської області відбулися регіональні секційні засідання делегатів ІІІ Всеукраїнського з'їзду працівників освіти від Київської, Житомирської, Сумської, Чернігівської областей.
Під час роботи чотирьох секцій за освітніми напрямами: дошкільна, загальна середня, позашкільна та професійно-технічна освіта відбулося обговорення проекту Національної стратегії розвитку освіти в Україні на 2012-2021 роки. Керівниками кожної секції виступали начальники управлінь освіти і науки чотирьох областей північного регіону країни. У пленарному засіданні ... Читати далі »
Переглядів: 559 | Додав: Admin | Дата: 27.10.2011

Фінансове управління ЦК Профспілки інформує про те, що з 1 жовтня змінюється розмір максимального обмеження – максимальної суми доходів застрахованих осіб, з якої сплачується (нараховується та утримується) єдиний соціальний внесок. Зміна розміру цього показника відбуватиметься за двома параметрами:

– за рахунок запланованого ще на початку року збільшення бюджетного показника прожиткового мінімуму на одну працездатну особу з 960 грн до 985 грн;

– за рахунок кратної величини, що визначає розмір максимального обмеження, – з 15 до 17 прожиткових мінімумів на одну працездатну особу.

Отже, величина, з якої обчислюватиметься ЄСВ з 1 жовтня, становить 16745 грн.

Нагадаємо ... Читати далі »
Переглядів: 642 | Додав: Admin | Дата: 26.10.2011

Центральний комітет Профспілки працівників освіти і науки України звернувся до Верховної Ради України, Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України, Комітетів з питань бюджету, науки і освіти з приводу необхідності збільшення обсягів видатків на оплату праці в проекті Закону України «Про Державний бюджет України на 2012 рік».
У листах зазначено, що відповідно до Указу Президента України «Про заходи щодо забезпечення пріоритетного розвитку освіти в Україні» Кабінету Міністрів України доручено вжити заходів до поетапного, починаючи з 2011 року, підвищення розмірів оплати праці педагогічних і науково-педагогічних працівників та приведення цих розмірів у відповідність із вимогами зак ... Читати далі »
Переглядів: 579 | Додав: Admin | Дата: 14.10.2011

Федерація профспілок України неодноразово надавала членським організаціям, в газеті "Профспілкові вісті”, на сайті ФПУ інформацію щодо ситуації, яка склалася по перерахунку пенсій працюючим пенсіонерам.
Нагадаємо, що відповідно до частини четвертої статті 42 Закону України "Про загальнообов'язкове державне пенсійне страхування" у разі, якщо особа після призначення пенсії продовжувала працювати, то за її бажанням через кожні 24 місяці страхового стажу може провадитися перерахунок пенсії з урахуванням стажу роботи після призначення пенсії та із заробітку за періоди страхового стажу, зазначені в частині першій статті 40 цього Закону (за будь-які 60 календарних місяців ... Читати далі »
Переглядів: 811 | Додав: adminmbr | Дата: 02.09.2011

« 1 2 ... 28 29 30
Профспілка працівників освіти і науки України © 2024
Конструктор сайтів - uCoz